середу, 23 вересня 2020 р.

STOP булінг!


З 16 по 20 вересня 2020 року у рамках Загальнонаціонального право-просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», за підтримки Міністерства юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги територіальних органів юстиції, проходив Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.

Протягом тижня у Кременчуцькому медичному фаховому коледжі імені В.І. Литвиненка відбулися інформаційно-просвітницькі заходи та організована виставка творчих робіт студентів «Stop булінг!» (малюнків, плакатів) у читацькій залі бібліотеки коледжу. Творчо та креативно підійшли до організації виставки групи: 1-А л/с, 1-Б л/с, 1-В л/с, 1-А с/с, 1-А л/с, 1-Б с/с під керівництвом кураторів груп: Старосельського І.В., Моцун Н.П., Кононенко О.М., Корецької Н.Д., Шаповал А.В. Організатор виставки: Д.В. Князькіна, соціальний педагог.

Дорогі друзі! Варто пам’ятати, що не можна закривати очі навіть на найменший прояв булінгу (цькування). Тільки спільними зусиллями всіх учасників освітнього процесу можна протидіяти булінгу. Всі ці заходи спрямовані на зародження у суспільстві небайдужості до актуальної проблеми.


Немає коментарів:

Дописати коментар