пʼятницю, 17 березня 2023 р.

Кінопоказ документальної стрічки "Мова"


17 березня 2023 року на базі Кременчуцького медичного фахового коледжу імені В.І. Литвиненка соціальним педагогом Князькіною Д.В. у співпраці з патрульною поліцією м. Кременчука та ГО «ПроКачайСебе» було проведено показ документальної стрічки «Мова». Ведуча заходу - модератор кіноклубу DocudayUA ГО «ПроКачайСебе» Ольга Маслова.


Документальний фільм «Мова» режисера Сергія Лисенка розповідає історії волонтерів, які починаючи з 2014 року організовують безкоштовні курси української мови для всіх охочих, а також привозять у міста й містечка книжкові ярмарки, музичні гурти, проводять зустрічі з українськими письменниками.

Після демонстрації фільму учасники заходу ділились враженнями від перегляду фільму. Разом з експертом – начальником відділення зв’язків з громадськістю батальйону патрульної поліції в м. Кременчук капітаном поліції Євгенією Кривошапкою обговорювали вплив української мови на формування правосвідомості українців. У процесі дискусії студенти ділились інформацією про своїх улюблених сучасних українських поетів, письменників, митців та музичні гурти.






Немає коментарів:

Дописати коментар