середу, 3 травня 2023 р.

Організація роботи з моніторингу діяльності психологічної служби системи освіти Полтавської області у 2022/2023 н.р.

28 квітня 2023 року працівники психологічної служби коледжу взяли участь у вебінарі «Організація роботи з моніторингу діяльності психологічної служби системи освіти Полтавської області у 2022/2023 н.р.», проведеного Навчально-методичним кабінетом психологічної служби ПАНО ім. М.В. Остроградського.


Цьогоріч звіт про роботу психологічної служби у закладах освіти України подається виключно через єдину електронну систему звітності з використанням автоматизованої інформаційної системи «Я-Психолог» (рекомендована у листі ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» від 11.04.2023 №21/08-577 «Про заповнення єдиної електронної системи звітності»), у 2022 році фахівці психологічної служби Полтавщини брали участь в її апробації.

На вебінарі розглянуті питання:

– «Ознайомлення відповідальних осіб від територіальної громад з особливостями збору статистичних матеріалів практичних психологів та соціальних педагогів. Порядок прийому за графіком аналітичних довідок від територіальних громад» – Хорошева Т.В., методист навчально-методичного кабінету психологічної служби ПАНО ім. М. В. Остроградського, проаналізувала типові питання щодо заповнення статистичних даних працівниками психологічної служби та перевірки правильності заповнення відповідальними від територіальної громади.

– «Спільна робота педагогічних працівників закладів освіти на виконання завдань захисту дітей від усіх форм насильства, збереження психічного здоров’я: нормативне підґрунтя» – Самойлюк О.М., методист навчально-методичного кабінету психологічної служби ПАНО ім. М. В. Остроградського, зробила акценти на важливості спільного виконання завдань всіма педпрацівниками закладу освіти.

– «Профорієнтація–2023: корисні ресурси»– Чарченко П.С., методист навчально-методичного кабінету психологічної служби ПАНО ім. М. В. Остроградського, познайомив учасників з актуальними ресурсами для профорієнтаційної роботи в закладів освіти з метою проєктування роботи з дітьми в літній період та у 2023-2024 н.р.



Немає коментарів:

Дописати коментар