пʼятницю, 12 травня 2023 р.

Онлайн-квест "Безпечне працевлаштування"

У рамках виконання плану заходів коледжу, спрямованих на підвищення обізнаності студентської молоді щодо запобігання торгівлі людьми, працівниками психологічної служби проведено онлайн-квест, під час якого в ігровій формі студенти змогли дізнатися як оминути ситуацію торгівлі людьми та засвоїти правила безпечної поведінки.

Навчальний онлайн-квест з безпечного працевлаштування розроблений Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за фінансування Уряду Японії та спрямований на розвиток критичного мислення у реальних життєвих ситуаціях. У ході квесту користувачі навчаються розпізнавати ризиковані пропозиції, що можуть у подальшому призвести до потрапляння у ситуацію торгівлі людьми та відпрацьовують навички безпечного працевлаштування в ігровій формі.

Віртуальна тридцятихвилинна пригода дозволяє користувачам перевірити, що може статися, якщо вони підпишуть контракт, не прочитавши його, погодяться перевезти посилку від незнайомця за кордон, віддадуть свій паспорт роботодавцю, приймуть або відхилять низку інших ризикованих пропозицій під час подорожі. Квест – це гра з декількома сценаріями, що відображають ключові гендерні, вікові та професійні аспекти. Після завершення гри користувачі отримують аналіз прийнятих рішень, а також поради щодо безпечного працевлаштування й подорожей.

По завершенню студенти мали можливість отримати сертифікат та перейти на сайт Національної гарячої лінії 527 www.527.org.ua та www.worksafe.org.ua .




Немає коментарів:

Дописати коментар